11.6.2021 14:14
Kangasala SK

Kesäkuun seurakirje

Hei

Kesäkuun ajankohtaiset seura-asiat

Napapiiri-Jukola
Ilmoita viestihalukkuutesi Napapiiri-Jukolan 2021 osalta 14.6.2021 mennessä MyClubiin (https://kangasalask.myclub.fi/flow/events/2917282) (löytyy kalenterista 21.8. kohdasta, ilmoittautuminen vaatii sisäänkirjautumisen), jotta tiedämme ilmoittaa lisää joukkueita tai peruuttaa ylimääräiset joukkueet määräaikaan mennessä.
Jukolan ja Venlojen viestin osallistumismaksu sisältyy seuran jäsenmaksuun. Yhteiskuljetusta Rovaniemelle ei tulla järjestämään.
Kangasala SK:lla on ilmoitettu Napapiiri-Jukolaan sisään 10 Venla- ja 9 Jukolan viesti joukkuetta. Lisäksi olemme varanneet majoitusteltta-aluetta seuraavasti: ( ME01 ME02 ME03 ME04 ME05 ME06 ME07 ME08 ) Paikat voi tarkistaa tuolta: http://dimtent.jukola.com/ sekä pari tuulisuojapaikkaa ( T107 T108 ).

Seuran taitoharjoitukset
Kevään aikana toteutettiin Verikiven Virstan omatoimikilpailusarja yhteisharjoitusten tilalla koronarajoitusten vuoksi. Viimeisen etapin, Kisapirtin Kirmauksen, suoritusaikaa on jäljellä juhannukseen asti. Verikiven Virstan etapit ovat keränneet hyvän määrän osallistujia, arviolta noin 150-200 osallistujaa per etappi. Hienoa!
Heinäkuu pidetään taukoa järjestetyistä harjoituksista ja hyödynnettävissä on kesän taitoharjoituspankki. Kesän harjoituspankki valmistuu juhannukseksi, joten 28.6. alkavalla viikolla tulee harjoituksia tilattavaksi.

Syksyllä pyrimme palaamaan normaaliin yhteisharjoitteluun ja ohjelmaan palaa kokoseuran taitotiistait. Harjoitukset alkavat 3.8. ja jatkuvat aina 28.9. saakka. Jokaiselle harjoitukselle on pohdittu valmiiksi paikka ja teema huomioiden maasto tarjoamat mahdollisuudet ja maastoalueiden käytettävyyden. Harjoituksessa on tarjolla seuraavat radat pitkä vaativa (5-7 km), keskipitkä vaativa (3-5 km, lyhennetty pitkästä) ja helpohko (2-3 km, taitotaso vastaa H/D14).

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä tekemään ja suunnittelemaan taitoharjoitusten ratoja. Autamme ja ohjeistamme lisää Tomin kanssa harjoituskerran valinneita.
Harjoituskerran voi valita seuraavan linkin kautta: https://drive.google.com/drive/folders/16lwa5g31MDhmWpkfiT2kTILVpXNYtpoN?usp=sharing

Tämän lisäksi Tampereen seudun yhteisharjoitukset jatkuvat torstaisin ja ne ovat seuramme jäsenten käytettävissä.

Kilpailukausi
Kilpailukausi on saatu koronasta huolimatta täyteen vauhtiin. Olemme itse onnistuneesti järjestäneet kahdet kilpailut: 23.5. Hämeen AM-keskimatka (330 osallistujaa) ja 26.5. Kompassi-tapahtuma (210 osallistujaa). Kiitos kaikille talkoissa mukana olleille!
Kevään eri kilpailuissa on SK:n värejä näkynyt runsaasti ja kirkkaimpana menestyksenä Jenni Joensuu-Partasen SM-kulta pyöräsuunnistuksesta, Sirra Toivosen SM-hopea ja Jaakko Istolahden SM-pronssi suunnistuksen SM-keskimatkalta. Kärkisijoja on saavutettu myös Hämeen Kompassi-cupissa sekä hienoja juoksuja pääsarjojen liiga- ja katsastuskisoissa.
Viestiliiga jatkuu viikon päästä lauantaina Lakeuden Viestin parissa. Meillä tulee olemaan naisissa ja miehissä kilpailukykyiset joukkueet mukana ja kilpailua voi seurata IS-TV:stä (naiset klo 15 ja miehet klo 20). Viestiliigaa ennen kilpailtavassa junioreiden omassa viestissä tullaan näkemään myös SK:n joukkueita.

Mukavaa suunnistuksellista kesää
Antti Rantala